
Preskočiť odsek

Horúci jablkový punč
Vonku nastal čas, kedy začneme viac času tráviť v našich príbytkoch. Zima je za rohom a my sme si pre vás pripravili vynikajúci recept na horúci jablkový punč. S týmto nápojom si príjemne skrátite chvíle pohody pri dobrom filme alebo ho môžete použiť aj ako pohostenie pre hostí. Určite ich príjemne prekvapíte.
Budeme potrebovať:
- jablkový cider
- celá škorica
- klinčeky
- lyžica medu
- medová alebo obyčajná whiskey
- lyžica citrónovej šťavy


Postup na prípravu:
Do hrnca si nalejeme jablkový cider, pridáme škoricu, klinčeky a pomaly privedieme k varu. Keď dané suroviny začnú vrieť, zmiernime oheň a povaríme ešte asi päť minút.
Po odstavení hrnca pridáme whiskey a ostatné suroviny, necháme zohriať a podľa potreby ochutíme medom.
Servírujeme s nakrájaným jablkom, škoricou a klinčekmi.
Tento nápoj vás zahreje aj na tele aj na duši.
Po odstavení hrnca pridáme whiskey a ostatné suroviny, necháme zohriať a podľa potreby ochutíme medom.
Servírujeme s nakrájaným jablkom, škoricou a klinčekmi.
Tento nápoj vás zahreje aj na tele aj na duši.